Campionatul Național de rugby juniori U16

Duminică, prima "finală" pentru CS Cleopatra Mamaia

1082
Duminică,  prima

Articole de la același autor

Sâmbătă, de la ora 18.30, la stadionul "Mihail Naca", din strada Primăverii, va avea loc ședința tehnică a Campionatului Național de rugby juniori U16, eveniment în cadrul căreia se vor afla componența și programul grupelor, implicit și adversarii rugbiștilor de la CS Cleopatra Mamaia.

Cele trei etape ale grupei se vor disputa după sistemul "o zi da, una nu", prima etapă fiind programată duminică, începând cu ora 10, celelalte marți și joi. La finalul celor trei etape, prima clasată din Grupa A va juca finala mare a Campionatului Național, împotriva primei clasate din Grupa B, iar finala mică o vor disputa ocupantele locurilor secunde din cele două grupe.

"Băieții rămân în cantonament în continuare. Fiindcă se apropie momentul zero, debutul turneului final, am ales să facem antrenamente mai ușoare, bazate pe tehnică individuală, unde să reglăm cele mai mici imperfecțiuni. Nu ne temem de adversari, însă băieții trebuie să înțeleagă faptul că vom avea de disputat trei finale în grupă, în care trebuie să dăm totul și să le câștigăm", a declarat, pentru "Cuget Liber", Victor Bezușcu, antrenorul celor de la CS Cleopatra Mamaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4259 secunde