Echipa națională de tenis de masă nu mai vine la Constanța

2872
Echipa națională feminină de tenis de masă a României și-a contramandat stagiul de pregătire de la Constanța în vederea Campionatului Mondial pe echipe de la Moscova.
Tricolorele urma să se an-treneze la baza de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS timp de trei zile, între 2 și 5 mai, însă, întrucât, în această perioadă, cele patru componente ale lotului încă sunt angrenate în competiții, stagiul de pe litoral a căzut, urmând ca ultima etapă a pregătirii pentru Mondiale să se desfășoare doar în Turcia (de pe 6 mai) și, apoi, la Buzău.
Din lotul național, fac parte Dana Dodean, constănțeanca Eliza Samara, Bernadette Szocs și Camelia Poștoacă. În grupa preliminară a CM din Rusia, România le are adversare pe Japonia, Taiwan, Belarus, Rusia și Slovacia, mergând mai departe primele trei clasate.
"Rezultatele noastre din seria preliminară depind de forma în care se vor afla Dodean și Samara. În ele ne punem speranțele. Dacă vor juca bine, avem șanse să și câștigăm grupa. Oricum, e o serie în care putem termina atât pe unu, cât și pe patru", a declarat, pentru "Cuget Liber", constănțeanul Viorel Filimon, selecționerul naționalei de senioare.
La băieți, România se află în grupa D, alături de Coreea de Sud, Suedia, Taiwan, Cehia și Ucraina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3543 secunde