Au încasat peste 100 de puncte!

Eșec usturător pentru BC Athletic, în Liga 1 de baschet

463

Articole de la același autor

Echipa de baschet BC Athletic Constanța a fost învinsă, ieri, la Sala Sporturilor, de către Politehnica Iași, scor 46-101 (23-46), într-o partidă din etapa a IV-a a Ligii 1 masculine. 


Din păcate, formația pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici nu a reușit să ofere o replică pe măsură jocului spectaculos oferit de moldoveni, care, pe alocuri, au părut că se distrează cu tinerii jucători constănțeni. Conduși din teren de coordonatorul american Jermale Jones și cu înaltul sârb Nikola Siladi, Poli a reușit să culeagă și aplauzele celor aproximativ 300 de suporteri veniți la Sala Sporturilor pentru spectacolul oferit. Printre puținii remarcați ai gazdelor, s-au regăsit veteranul Alexandru Liță, alături de mai tinerii săi colegi Sergiu Ursu și Andrei Bercea. Finalul partidei l-a găsit pe antrenorul Alexandru Olteanu îngrijorat și supărat pentru modul în care s-au prezentat unii dintre elevii săi. 


"Cu siguranță, cei de la Poli Iași erau mari favoriți înaintea partidei, își doresc foarte mult promovarea și la cum au jucat astăzi, au mari șanse. Sunt un pic nemulțumit de atitudinea unor jucători de-ai mei. Probabil proiectul acesta ori nu a fost înțeles cum a trebuit, ori este o pălărie prea mare pentru ei. Vom analiza atent situația și dacă nu se schimbă ceva, voi promova alți copii în locul lor. Cu siguranță, și adversarul și-a spus cuvântul, Poli și-a impus jocul, însă asta nu însemnă că trebuia să renunțăm atât de ușor la luptă", a declarat antrenorul constănțenilor. 


După primele patru runde, BC Athletic Constanța se clasează pe poziția a șasea, având un succes și trei înfrângeri. 


Următorul meci va avea loc tot acasă, duminica viitoare, împotriva liderului Steaua ll. 


Sâmbătă, în Sala "Tomis" din strada Flămânda, juniorii celor de la BC Athletic s-au impus, cu scorul de 64-39 (33-18), în fața celor de la CSS Tulcea, în etapa a IV-a a Campiona-tului Național de baschet U18.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9094 secunde