Eseuri, distracţie şi voie bună, la „Oval 5 Beach Rugby România”

147
Eseuri, distracţie şi voie bună, la „Oval 5 Beach Rugby România” - eseuri-1625493766.jpg

Articole de la același autor

Au luat sfârşit întrecerile celei de-a 12-a ediţii a „Oval 5 Beach Rugby România”, o competiţie de tradiţie iniţiată de fostul preşedinte al Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia, regretatul Vasile Chirondojan, în parteneriat cu Federaţia Română de Rugby şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa.

Peste 100 de tineri jucători, legitimaţi la cluburi din întreaga ţară, s-au aliniat la startul turneului desfăşurat, zilele trecute, pe plaja Cleopatra din Mamaia.

„Mulţumim tuturor echipelor participante că au respectat normele de protecţie anti-Covid-19. A fost un turneu mult aşteptat de toată lumea, cu mult rugby, multă distracţie şi voie bună”, a declarat preşedintele CS Cleopatra, Victor Bezuşcu.

Echipele participante au fost premiate cu cupe, diplome şi câte un balon de rugby oferit din partea DJST Constanţa. Premiile au fost oferite de Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanţa, şi Constantin Gheară, directorul regional de dezvoltare din cadrul Federaţiei Române de Rugby.

Pe lista laureaţilor de anul acesta al „Oval 5 Beach Rugby România” s-au aflat şi juniorii de la CS Năvodari, sub coordonarea antrenorilor Onal Agiacai şi Robert Diaconescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4958 secunde