Baschetul 3x3 cucereşte litoralul! Spectacol sub panou, la Constanţa StreetPlay

248
Baschetul 3x3 cucereşte litoralul! Spectacol sub panou, la Constanţa StreetPlay - baschet-1625493691.jpg

Articole de la același autor

AgroSquad Bucharest (Andrei Petică, Cornel Ciocătă, Georgian Păun, Adrian Oprea) sunt campionii Constanţa StreetPlay 3x3, după o finală câştigată cu 22-15 în faţa celor de la Ştiinţa Elite (Bogdan Stăncuţ, Aurelian Gavriloaia, Filip Macavei, Mihai Văcărescu). Ambele echipe s-au întâlnit şi în faza grupelor, acolo unde Ştiinţa Elite s-a impus cu 16-15.

Găzduit de 8Arena, turneul de la Constanţa a început într-un soare puternic şi tribune pline cu dueluri echilibrate, una dintre surprizele plăcute ale competiţiei fiind şi tinerii de la Black Poseidon (Andrei Călinţaru, Mihai Călinţaru, Andrei Dobre şi Daniel Guţan), care au fost în joc aproape de adversarii mult mai experimentaţi, în o mare parte din meciuri.

De altfel, turneul de la malul mării a strâns laolaltă foşti jucători sau actuali ai naţionalelor României 3x3 sau 5 la 5 (Mihai Văcărescu, Filip Macavei, Aurelian Gavriloaia, Georgian Păun, Cezar Bărăgău, Virgil Stănescu), dar şi foşti jucători de la BC Farul Constanţa (Bogdan Stăncuţ, Andrei Gavriliu sau Adrian Trandafir).

Premiile puse în joc cu sprijinul partenerilor de la Superbet (500 euro primul loc), locul doi un voucher ce a constat în două zile de cazare la Complexul Avantgarden3 din Braşov oferit de către partenerul turneului Maurer Residence Constanţa şi boxe Bluetooth oferite de Horizon au făcut în aşa fel încât nici măcar ploaia să nu le stea în cale echipelor şi celor din tribune.

Podiumul a fost completat de BC Athletic Neptun Constanţa, într-o formulă nouă, cu Vlad Corpodean, Virgil Stănescu, Adrian Trandafir şi Cezar Bărăgău.

Cu ocazia turneului, o parte dintre militarii angrenaţi în baza Mihail Kogălniceanu au susţinut un meci demonstrativ cu selecţionata turneului, meci în care nu a lipsit spectacolul oferit de slam-dunk-urile americanilor.

Nu au lipsit concursurile cu premii de la care cei mai precişi aruncători au plecat cu rucsacuri sau tricouri.

Poster uriaş, în memoria lui Kobe Bryant

Totodată, la 8Arena a fost afişată şi una dintre cele mai mari ilustraţii din Constanţa realizate în memoria fostului mare baschetbalist american Kobe Bryant, cu o lungime de cel puţin 35 de metri şi o înălţime de patru metri, semnată de către fostul component al naţionalei României, Vlad Dumitrescu.

Constanţa StreetPlay 3x3 a fost un eveniment organizat în colaborare cu Sport Arena Streetball şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, sprijinit de Primăria Constanţa şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa.

„Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste două săptămâni pline cu baschet 3x3, voluntarilor AJB, oficialilor, jucătorilor şi iubitorilor de baschet, energia pe care ne-aţi transmis-o din tribune şi din teren ne face să ne dorim să vedem şi mai mult baschet 3x3”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet (AJB) Constanţa, Andrei Talpeş. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3839 secunde