Etapa finală a Campionatului Național de baschet U13, la Sala Sporturilor

857
Etapa finală a Campionatului Național de baschet U13, la Sala Sporturilor - 13012698104952658845407334686859-1464168229.jpg

Articole de la același autor

În perioada 30 mai - 3 iunie, Sala Sporturilor din Constanța va fi gazda fazei finale a Campionatului Național de baschet U13 masculin, competiție la care vor lua parte și micii baschetbaliști de la CSS 1 Phoenix Constanța. 


Puștii pregătiți de antrenorii Radu Ciorogaru și Gheorghe Mircioi s-au calificat la turneul final de pe poziția secundă a Grupei l semifinală și vor avea parte de o competiție serioasă în drumul către titlul național. CSS 1 Phoenix a fost repartizată în grupă alături de U Mobitelco 1 Cluj Napoca, ACS Baller București și ACS "Dan Dacian" București. Din grupa a doua, fac parte LPS Bihorul Oradea, BS Slam București, ABC Laguna București și ACS 4Sports București. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale. 


"Aș vrea ca băieții să joace cu zâmbetul pe buze, să fie dezinvolți și să creadă tot timpul în șansa lor. Noi vom încerca să ajungem cât mai sus indiferent de ce adversari vom întâlni. Copiii sunt motivați și nerăbdători să înceapă competiția și acesta este un lucru pozitiv. Ne cunoaștem foarte bine adversarii și vom aborda partidele la victorie. Sperăm ca lumea să vină alături de noi la Sala Sporturilor și să ne susțină", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Radu Ciorogaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde