EURO 2024. Iată care sunt cele patru semifinaliste

1018
EURO 2024. Iată care sunt cele patru semifinaliste - euro2024-1720332482.jpg

Articole de la același autor

Anglia și Olanda completează careul de ași de la EURO 2024, din care mai fac parte Spania și Franța, după ce s-au calificat aseară în această fază a competiției.


Anglia a avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare pentru a trece de Elveția, una dintre revelațiile turneului. În min. 117 Xherdan Shaqiri (Eleveția) a avut șansa istorică de a-și duce echipa în semifinale, dar mingea trimisă de el direct din corner a lovit vinclul porții lui Pickford. Portarul lui Everton a fost eroul Angliei apărând penalty-ul executat de Akanji la loviturile de departajare.


Olanda, echipa care a eliminat România în optimi, a învins Turcia la capătul unui meci extrem de spectaculos. Turcii au deschis scorul și au încheiat jocul cu un asediu la poarta olandezilor, dar n-au reușit să ducă jocul în prelungiri. Mert Muldur (Turcia) a marcat zecelea autogol de al acest turneu final.Semifinale: Spania – Franța (9 iulie, ora 22, Munchen) și Anglia – Olanda (10 iulie, ora 22, Dortmund). Finala va avea loc pe 14 iulie, pe Olympiastadion, din Berlin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3803 secunde