X

Eveniment / Academia Națională de Fotbal organizează un workshop despre suportul mental în fotbalul de performanță

116
Eveniment / Academia Națională de Fotbal organizează un workshop despre suportul mental în fotbalul de performanță - 1-1673598033.jpg
Primul eveniment al Academiei Naţionale de Fotbal (ANF) din 2023 va fi organizat, luni, 16 ianuarie, zi cunoscută și ca „Blue Monday”, considerată a fi cea mai deprimantă zi a anului.

Workshop-ul despre suportul mental de care sportivii au nevoie pentru a performa va avea loc online și este dedicat sportivilor (nu doar fotbaliștilor), scopul fiind ca aceștia să înțeleagă rolul unui psiholog sportiv în a îi asista în drumul lor către performanță. De asemenea, la workshop pot participa și persoane din partea cluburilor care vor să ofere sprijin sportivilor lor, informează Federaţia Română de Fotbal.

Într-un sport precum fotbalul, în care jucătorii poartă de cele mai multe ori pe umeri presiunea rezultatelor, un mediu sigur creat în cadrul echipei oferă suport esențial în perioadele dificile pe care fotbaliștii le pot experimenta pe plan personal și profesional.

Sesiunea va fi condusă de Călina Iușan, psiholog școlar și psiholog sportiv, echipa națională de fotbal feminin a României și va avea loc între orele 16.00 și 19.00.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9516 secunde