Fără eficienţă la blocaj! CS Medgidia, înfrângere în partida de la Lugoj

162
Fără eficienţă la blocaj! CS Medgidia, înfrângere în partida de la Lugoj - 1-1644490818.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a pierdut, cu scorul de 1-3, meciul cu CSM Lugoj, disputat în deplasare, în cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A1.

Jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au avut un început curajos de partidă, cu multă iniţiativă, însă au suferit pe faza de apărare, blocajul la fileu nu a fost foarte eficient, iar bănăţencele au profitat din plin la acest aspect şi au închis primul set la 25-21.

Lugojul a controlat şi parţialul al doilea, câştigat mai clar, 25-19, iar Medgidia a ridicat nivelul de joc abia în setul al treilea, când atacurile Alexandrei Trică au făcut diferenţa şi au prelungit soarta partidei, deşi gazdele au fost la doar două puncte distanţă de a închide meciul în trei seturi. Medgidia a avut un „triunghi de foc” în teren, format din Alexandra Trică, Ioana Baciu şi Diana Ariton, şi a câştigat setul trei la mare luptă, 27-25, însă nu a fost suficient pentru a produce o surpriză.

Într-un moment în care constănţencele dădeau semne de revenire, Lugojul a mutat decisiv. A introdus-o în teren pe Andreea Petra Gemănariu, fostă jucătoare a Medgidiei, mutare care a contribuit la succesul timişorencelor pe final. Medgidia s-a luptat în setul patru să trimită meciul în decisiv şi a lăsat impresia că o poate face, conducând cu 13-9 la un moment dat, însă Lugojul a revenit în forţă şi a încheiat socotelile, 25-20.

CS Medgidia a fost inconstantă la construcţie şi nesigură pe apărare la fileu, capitol la care Lugojul şi-a creat un avantaj clar: 14 blocaje, faţă de numai trei câte a avut Medgidia în tot meciul.

Etapa viitoare, luni, 14 februarie, echipa constănţeană va juca, tot în deplasare, cu CS Dacia Mioveni. Partida va fi transmisă în direct, de la ora 18.00, pe TVR 3.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3621 secunde