Doliu în voleiul românesc. A murit profesorul Radu Miclea

363
Doliu în voleiul românesc. A murit profesorul Radu Miclea - 1-1643537510.jpg

Articole de la același autor

Voleiul românesc este mult mai sărac, după ce unul dintre cei mai importanți descoperitori și șlefuitori de talente, profesorul Radu Miclea, a încetat din viață, la doar 65 de ani.

„Prin mâinile dânsului, au trecut generații întregi de jucători, mulți dintre ei evoluând și acum pe prima scenă a voleiului românesc sau chiar în echipa națională.

Cariera domnului antrenor Radu Miclea a fost legată de performanțele de excepție realizate de clubul masculin de volei LAPI Dej.

El însuși component al primei echipe de juniori din Dej medaliată la un campionat național de volei (bronz - 1975), profesorul Radu Miclea a revenit în orașul ardelean în 1996, după ce, timp de 16 ani, imediat după ieșirea de pe băncile facultății, a activat ca antrenor la Constanța, unde a crescut generații de jucători.

La Dej, din 1996 până în 2019, când s-a retras din activitate, a cucerit numeroase titluri naționale cu echipele masculine ale clubului LAPI Dej, ultimele două fiind cucerite în 2016 și în 2017, cu formația de cadeți.

Drum lin, domnule profesor! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Volei.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5327 secunde