CEV Challenge Cup la volei feminin

Greu cu sârboaicele! CS Medgidia, pas greşit în „sfertul” cu Tent Obrenovac

131
Greu cu sârboaicele! CS Medgidia, pas greşit în „sfertul” cu Tent Obrenovac - 1-1643271134.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a suferit prima înfrângere din actuala ediţie a cupelor europene. Formaţia antrenată de Florin Voinea şi Radu Began a fost învinsă, cu scorul de 1-3, de Tent Obrenovac (Serbia), într-o partidă disputată la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale CEV Challenge Cup.

Meciul a fost foarte disputat şi frumos, nelipsind fazele de mare spectacol. Constănţencele s-au luptat de la egal la egal cu puternicele lor adversare, dorinţa de victorie fiind uriaşă.

Medgidia a pierdut greu primele două seturi, 21-25, respectiv 22-25, însă n-a depus armele şi a renăscut în setul al treilea, adjudecat cu 25-23, un parţial cu multe faze demne de o competiţie europeană. Speranţele suporterilor dobrogeni au reînviat şi ele, meciul a fost dus în setul patru, unde, din păcate, deşi susţinute de un public minunat, jucătoarele gazdă au cedat. Finalul n-a fost de partea lor, iar sârboaicele au profitat de fiecare oportunitate pentru a închide setul la 25-18.

Aşadar, s-a terminat 3-1 pentru Tent Obranovac, iar CS Medgidia speră să aibă mai mult succes în manşa retur, programată în data de 3 februarie, în deplasare.

XXX

Înfrângere şi pentru cealaltă echipă românească, CSM Lugoj, participantă în CEV Challenge Cup. În prima manşă a sferturilor de finală, bănăţencele au cedat, cu scorul de 2-3 (28-26, 16-25, 16-25, 25-22, 10-15), în deplasare, în faţa celor de la Aydin BBSK (Turcia).

Returul va avea loc marţi, 1 februarie, la Lugoj.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2349 secunde