Faristul Cosmin Matei a primit banderola de căpitan al României Under-19

4216
Mijlocașul farist Cosmin Matei a fost căpitanul echipei naționale Under-19 a României în ultimul meci susținut de tricolori, sâmbătă, în cadrul Turneului de Elită din Ungaria, 0-2 (Mantalos 61, 86) cu Grecia.
Căpitanul echipei, constănțeanul Florin Bejan, de la Steaua II, nu a jucat cu elenii, fiind suspendat, astfel că selecționerul Cristian Sava i-a dat banderola lui Matei, autorul unicului gol al României în cele trei meciuri din Ungaria, toate pierdute: 1-3 cu Portugalia, 0-3 cu Ungaria și 0-2 cu Grecia.
Tricolorii rataseră calificarea la turneul final al Campionatului European după înfrângerea din al doilea meci, astfel că partida cu Grecia nu mai conta. Alături de Matei, în echipa României a mai evoluat, sâmbătă, titular integralist, un constănțean, Aurelian Chițu (Viitorul Constanța), echipa fiind: Bucuroiu (67 Vârtopeanu) - Mihălă-chioaie, Cioranu, A. Sava, Chindriș, Lazăr (25 Stanciu), Țucudean, C. Matei (cpt.), Purece, Bursuc (79 Beța), Chițu.
În celălalt meci de sâmbătă, Portugalia - Ungaria 3-2, lusitanii câștigând grupa (cu șapte puncte) și calificându-se la Europene. Pe locurile următoare în clasament, Grecia - 7p, Ungaria - 3p și România - 0p.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Mai 2010
Stire din Sport : Victorie de caracter
Pagina a fost generata in 0.361 secunde