Cosmin Matei a marcat de la centrul terenului în meciul cu Portugalia

3672
Cosmin Matei a marcat de la centrul terenului în meciul cu Portugalia - ce26b8b9936c04f220f5a93b9ced48de.jpg
Mijlocașul farist Cosmin Matei a înscris, în Ungaria, unicul gol al echipei naționale Under-19 a României din înfrângerea (1-3) cu Portugalia cu un șut de la centrul terenului! "După ce portughezii au marcat pentru 2-0, jucătorii noștri au pus mingea la centru, iar un coechipier i-a mișcat balonul lui Matei, care a tras, surprinzându-l pe portar", a declarat Miodrag Belodedici, directorul tehnic al loturilor naționale de juniori.
Isprava lui Matei a fost remarcată și de site-ul UEFA, care a notat: "România a redus din avantajul Portugaliei după o încercare îndrăzneață a lui Cosmin Gabriel Matei. Aflat în cercul de la centrul terenului, la reluarea jocului, românul l-a lobat pe portarul portughez Tiago Maia, balonul intrând în poartă după ce a lovit bara transversală".
La meciul România - Portugalia, a asistat atât Gică Hagi, care l-a urmărit pe jucătorul său de la Viitorul Constanța, Au-relian Chițu, cât și selecționerul echipei naționale de tineret, Emil Săndoi.
După prima etapă a Turului de Elită al calificărilor la Campionatul European, România ocupă ultimul loc în clasament, iar astăzi, de la ora 18, întâlnește Ungaria, la Tatabanya.
Clasamentul este: 1. Portugalia - 3p (3-1), 2. Grecia - 3p (1-0), 3. Ungaria - 0p (0-1), 4. România - 0p (1-3).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Martie 2010
Stire din Sport : Vin întăriri de cinci stele
Pagina a fost generata in 0.5859 secunde