Farul demarează pregătirea cu Gică Butoiu

1051
Farul demarează pregătirea cu Gică Butoiu - feb94cb1080f304c1140c5b7f3b94d2b.jpg
"Marinarii" se reunesc pe parcursul zilei de astăzi, iar de mâine încep antrenamentele, intrând în cantonament la un hotel din apropiere de Năvodari, acolo unde vor sta până se va rezolva la stadionul propriu problema utilităților.

Cu întârziere de o săptămână, fotbaliștii Farului se reunesc astăzi, urmând ca pregătirea propriu-zisă să înceapă de mâine. "Marinarii" vor veni la stadion astăzi începând cu ora 10, când se prezintă localnicii. Restul jucătorilor din țară sunt așteptați la Constanța pe parcursul zilei.
Mâine, fariștii vor intra în cantonament la un hotel situat la intrarea în Năvodari, unde vor sta până când stadionul din str. Primăverii va beneficia din nou de utilități. Oficialii Farului sunt pe cale să rezolve problema apei și a căldurii prin forarea la stadion a unui puț de extragere a apei, care va fi încălzită apoi în centrala proprie, de la baza sportivă.
"Marinarii" vor începe pregătirile, pe plajă, cu secundul Gică Butoiu, care este posibil să rămână în continuare la conducerea echipei, în tandem cu Ion Barbu. Chiar dacă antrenorul Ioan Sdrobiș și-a înaintat demisia, arătându-se de neînduplecat în a reveni la Farul, patronul Giani Nedelcu a mărturisit că mai vorbește la telefon cu "Părintele", încercând să-l convingă să revină asupra deciziei.
"Dacă Ioan Sdrobiș nu se răzgândește, antrenor va rămâne Butoiu. Oricum, îi suntem recunoscători domnului Sdrobiș pentru ce a făcut la Farul. A acceptat să vină alături de noi într-un moment extrem de greu și a format o echipă de viitor. Va avea mereu ușa deschisă la Farul. În semn de mulțumire, îi voi da și ultimul salariu cu care îi eram restant", ne-a spus Nedelcu.

"Vreau să fiu salvatorul Farului, nu groparul său"
În ultimele zile, s-a vorbit și de cooptarea în club, ca antrenor sau președinte, a lui Constantin Gache. Tehnicianul, ultima dată la Delta Tulcea, ne-a declarat că a purtat o discuție cu patronii Farului, însă mai e ceva până la reîntoar-cerea sa la Farul.
"Eu sunt farist convins și aș pune umărul oricând la ajutorarea clubului. Îmi doresc din tot sufletul acest lucru, dar nu depinde de mine. Este adevărat, am discutat ceva, fără a intra în detalii, dar de aici și până la a începe un lucru concret mai e ceva. Problema e cine ajută echipa și dacă constănțenii își doresc să o sprijine. Eu vreau să fiu salvatorul Farului, nu groparul Farului", ne-a spus Constantin Gache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Ioan Sdrobiș și-a dat demisia de la Farul
Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Sper să facem un meci reușit la Leeds"
Pagina a fost generata in 0.5427 secunde