Farul i-a făcut contract pe trei ani lui Nedelcu, dar a renunţat la Omoh

166
Farul i-a făcut contract pe trei ani lui Nedelcu, dar a renunţat la Omoh - 1-1655281716.jpg

Articole de la același autor

Conducerile cluburilor FCV Farul şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Dragoş Nedelcu la formaţia constănţeană. După ce, în sezonul trecut, a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut, mijlocaşul constănţean a semnat acum un contract valabil pentru următorii trei ani cu gruparea de pe litoral.

În schimb, sosit la începutul acestui an la Farul, atacantul nigerian Michael Omoh nu va mai continua pentru formaţia constănţeană şi în noul sezon. „Mulţumim şi succes în carieră, Michael!”, au transmis reprezentanţii Farului.

XXX

Lotul Farului s-a reunit miercuri, 15 iunie, iar joi, 16 iunie, va fi efectuată vizita medicală, urmată şi de primul antrenament. Echipa va rămâne în pregătire la baza sportivă a Academiei Hagi de la Ovidiu până în data de 25 iunie, iar în perioada 26 iunie - 6 iulie, „marinarii” vor efectua un stagiu de pregătire montană la Poiana Braşov, în cadrul căruia vor susţine şi cinci partide amicale. Adversare vor fi echipele FC Braşov (29 iunie), CS Mioveni (29 iunie), Csikszereda (2 iulie), Chindia Târgovişte (2 iulie) şi Petrolul Ploieşti (6 iulie).

Sezonul 2022-2023 al Ligii I va începe pe 16 iulie, iar Farul va face repetiţia generală pe stadionul de la Ovidiu, în data de 8 iulie, în compania celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5992 secunde