Fotbal / Minaur, CSC Dumbrăvița, CSM Slatina, Oțelul și Progresul Spartac au promovat în Liga a II-a

239
Fotbal / Minaur, CSC Dumbrăvița, CSM Slatina, Oțelul și Progresul Spartac au promovat în Liga a II-a - 1-1654762173.jpg

Articole de la același autor

Minaur Baia Mare, CSC Dumbrăvița, CSM Slatina, Oțelul Galați și Progresul Spartac sunt formațiile ce și-au câștigat dreptul de a evolua în eșalonul secund, după disputarea manșei retur a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, informează Federaţia Română de Fotbal.

După ce a pierdut la Hunedoara, 1-2, Minaur a reușit să întoarcă rezultatul pe teren propriu. În fața a 10.000 de spectatori, gazdele au condus cu 2-0 în minutul 30. După ce oaspeții au redus din diferență, avantajul de două goluri a fost restabilit. 3-1 la pauză! În repriza secundă s-a mai înscris o singură dată, în minutele de prelungire. 4-1 pentru gazde și Minaur va evolua în Liga 2 în sezonul viitor.

Corvinul pierde primul meci în acest sezon, o înfrângere care împiedică promovarea în eșalonul secund.

CSM Reșița, formație pregătită de Dan Alexa, un specialist al promovărilor, nu a reușit să își îndeplinească obiectivul. După 0-0 în tur, în deplasare, reșițenii nu au reușit să câștige pe propriul teren duelul cu CSC Dumbrăvița. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost 1-1, gazdele egalând în minutul 86. Timșorenii de la Dumbrăvița s-au impus însă la loviturile de departajare și au spulberat visul formației din Reșița.

Tot la penalty-uri s-a decis și duelul dintre Odorheiu Secuiesc și CSM Slatina. La pauză scorul a fost 1-1 după ce gazdele au deschis scorul în minutul 3, iar oltenii au egalat în minutele de prelungire ale primei părți. Echipa din Slatina s-a impus la loviturile de pedeapsă și a revenit în Liga a II-a după doar un sezon petrecut în al treilea eșalon valoric.

După 4-0 în tur, în deplasare, Progresul Spartac nu a avut nicio emoție la meciul retur cu CS Tunari. S-a impus și pe teren propriu, 3-1, și a câștigat duelul cu formația ilfoveană cu 7-1 la general.

La Galați, Dorinel Munteanu, antrenorul care a câștigat titlul în Liga I cu Oțelul Galați în urmă cu 11 ani, a reușit să readucă fotbalul de pe malul Dunării în al doilea eșalon valoric al României. După 1-1 la Botoșani, gălățenii s-au impus cu 3-0 pe teren propriu.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Sorin Pană / Sport Pictures 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0107 secunde