Fotbal / România înfruntă Bosnia, în Liga Naţiunilor. Iordănescu vorbeşte despre campanii ratate, eşecuri şi frustrări

219
Fotbal / România înfruntă Bosnia, în Liga Naţiunilor. Iordănescu vorbeşte despre campanii ratate, eşecuri şi frustrări - 1-1654584984.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal a României va disputa, marţi, 7 iunie, de la ora 21.45, la Zenica, cea de-a doua partidă din actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, Grupa a 3-a, Liga B, în compania reprezentativei Bosniei-Herţegovina.

După ce au debutat cu stângul, 0-2 cu Muntenegru, şi l-au pierdut şi pe fundaşul Iulian Cristea, accidentat, tricolorii sunt cu moralul afectat şi nu ar fi deloc o surpriză dacă ar pierde şi acest meci.

„Sunt un antrenor extrem de dedicat, implicat, muncitor şi consecvent, dar nu sunt un magician. Nu pot să repar lucruri sau nerealizări care s-au întâmplat în ani de zile şi să întorc situaţia în câteva zile.

Echipa este extrem, extrem de apăsată mental şi emoţional, chiar şi până la teama de a nu greşi şi de a nu fi din nou criticat şi arătat cu degetul. Eu înţeleg şi supărarea opiniei publice, s-au strâns nemulţumiri, sunt tensiuni, dar, dacă nu ne corectăm gândirea, atunci cu siguranţă vor veni şi alte momente triste.

Repet, din păcate grupul este extrem de afectat emoţional şi mental. S-au strâns foarte multe nerealizări, campanii ratate, eşecuri şi frustrări, sunt lucruri adunate în timp şi care apasă mult mai tare decât înţelege lumea din exterior. Şi eu le resimt pe toate. Mă aşteptam, dar nu credeam că va fi atât de profund. E important să îi redresăm pe jucători din punct de vedere mental, să le dăm încredere. Eu le arăt calea, trebuie să aibă încredere în ei pentru că au valoare şi potenţial. E foarte important să ne scuturăm de trecutul care nu este deloc reuşit şi să avem exprimarea corectă în teren. Doar aşa vom avea o şansă”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, selecţionerul Edward Iordănescu.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8582 secunde