Farul i-a transferat pe Rambo și pe fratele său (galerie foto)

1265
Farul i-a transferat pe Rambo și pe fratele său (galerie foto) - a1d89a61350db9f159eede79cbb4468e.jpg
Echipa de rugby Farul Constanța a transferat doi jucători din Samoa, frații Alvin Halo Tavana (22 ani) și Rambo Morrison Tavana (24 ani). Ambii evoluează în lina de treisferturi și au semnat contracte până la 31 decembrie 2011, cu posibilitate de prelungire. Pe lângă rugbyștii samoani, "marinarii" intenționează să se întărească și cu un pilier.
"Sunt doi jucători de nivel internațional, cu ajutorul cărora sperăm să rezolvăm problemele din treisferturi, unde am avut de suferit în urma accidentării lui Makapelu și a transferului lui Aoina în Noua Zeelandă", a declarat Mircea Paraschiv, antrenorul Farului.
Tehnicianul a spus că Alvin este foarte tehnic, excelând în combinații, în vreme ce Rambo va fi și unul dintre transformerii de bază, jucând foarte bine cu piciorul.
"Prin aducerea celor doi, sperăm ca jocul Farului să crească la capitolele tehnică și spectaculozitate. Ambii au jucat în Naționalele U-19 și U-21 din Samoa, iar în momentul de față Rambo e și în vizorul reprezentativei mari. Ca și georgienii, sunt foarte serioși și vin cu plăcere la antrenament", a completat Paraschiv.
"Sunt fericit că am venit la Farul, unde voi avea parte de o experiență pozitivă", a spus Alvin. "În România, e o cultură rugbystică diferită, dar ne vom adapta", a completat Rambo.
După primul meci din play-off, cu Dinamo, Farul este în vacanță o săptămână, iar pe 30 iunie va demara primul cantonament de pregătire, la Piatra Arsă, unde va sta până pe 13 iulie. Constănțenii vor susține în acest interval și două meciuri amicale, cu Steaua, unul dintre ele la munte. Al doilea meci din play-off e pe 31 iulie, cu Timișoara, în deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde