FC Farul nu a fost acceptat în Liga a lll-a și se va desființa

423
1
FC Farul nu a fost acceptat în Liga a lll-a și se va desființa - fcfarul-1472744111.jpg

Articole de la același autor

Data de 31 august 2016 va rămâne adânc întipărită în memoria suporterilor constănțeni drept ziua în care Fotbal Club Farul Constanța a pășit în afara fotbalului. Comisia de Recurs a Federației Române, întrunită pe 31 august, a respins recursul făcut de "marinari" la decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF de săptămâna trecută în care se respingea dorința acestora de a activa în Liga a lll-a.

Patronul Farului, Giani Nedelcu, nu a putut convinge Comisia de faptul că va scăpa clubul de la faliment și că își va continua activitatea, astfel a rămas în afara competițiilor afiliate LPF. Este a treia formație pe care Giani Nedelcu o bagă în faliment după dizolvarea Rocarului București și Științei Bacău.

"Se respinge excepția lipsei calității procesuale active a CS FC Farul Constanța ca neîntemeiată. Admite excepția lipsei de interes. Respinge recursul declarat de CS FC Farul Constanța împotriva Hotărârii pronunțate la data de 24.08.2016 în dosarul nr.29/CD/2016 de Comisia de Disciplină și Etică a FRF ca lipsit de interes. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 31.08.2016, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică, nr.12, sectorul 2", se arată în comunicatul FRF.

Conștienți de situația critică a echipei, suporterii constănțeni s-au mobilizat și, alături de mai multe legende ale Farului, au înființat o nouă echipă, pe care au înscris-o în Liga a IV-a, sub denumirea SSC Farul Constanța. Noua echipă, antrenată de fostul căpitan al echipei, Ion Barbu, și de secundul Gică Mina, are maxim de puncte după trei partide și face eforturi considerabile de a recupera palmaresul și culorile fostei echipe fanion a Constanței. Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17, SSC Farul va juca în deplasare, pe terenul celor de la Portul Constanța, în runda a IV-a, a Ligii a IV-a de fotbal.

Comentează știrea

m
2 septembrie 2016
mm

giani nedelcu=distrugatorul de echipe.El cat a castigat la afacerea asta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3104 secunde