Memorialul "Mihail Naca" a ajuns în faza finalelor

177
Memorialul

Articole de la același autor

Ieri, pe terenul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv Badea Cârțan, au avut loc ultimele dueluri din grupe ale echipelor de rugby în XV, prezente în aceste zile la prima ediția a Memorialului "Mihail Naca", eveniment organizat de Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia. Știința Petroșani a învins CN "Aurel Vlaicu" București, cu 45-0, CT "Dinicu Golescu" București a dispus de selecționata Cleopatra - Bârlad, cu 22-0, iar Cleopatra Mamaia a învins-o pe LPS Bârlad cu 41-0. În urma acestor rezultate, finala mare la rugby în XV se va juca între CS Cleopatra Mamaia și CT "Dinicu Golescu" București.

Astăzi, de la ora 8, la Cimitirul Municipal din Constanța va avea loc slujba de pomenire a ilustrului antrenor, iar începând cu ora 10 vor începe finalele de rugby în VII (Știința Petroșani - CNAV București) și rugby în XV (Cleopatra Mamaia - CT "Dinicu Golescu" București). După festivitatea de premiere a învingătoarelor, în jurul orei 12 va avea loc masa de pomenire.

De asemenea, și-au anunțat prezența alături de organizatori numeroși rugbiști care au făcut parte din generația de aur a rugby-ului constănțean, generație pregătită de Mihail Naca. Pe 27 iunie, s-au împlinit 7 ani de când antrenorul emerit s-a stins din viață, la onorabila vârsta de 70 de ani. Cu Mihail Naca la timonă, RC Farul Constanța a reușit să câștige șase titluri de campioană națională, ultimul fiind obținut în anul 1996. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5531 secunde