FC Farul tratează cu atenție pe Gloria Buzău

1194
7
FC Farul tratează cu atenție pe Gloria Buzău - farulbotosani35-1337095995.jpg
Chiar dacă nu mai au obiective importante în acest sezon, fotbaliștii de la FC Farul luptă pentru singurul lucru care mai poate fi apărat: onoarea clubului și a tuturor celor care reprezintă și însumează simbolul fotbalului constănțean.

Astăzi, FC Farul înfruntă pe Gloria Buzău, în etapa a 27-a a Ligii a II-a, Seria I. Meciul se joacă pe stadionul "Farul", de la ora 18.00.

Pentru antrenorul Farului, Ion Barbu, această partidă a căpătat o importanță deosebită, pentru că, o eventuală victorie ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi pentru aniversarea vârstei de 36 de ani, împlinită la începutul săptămânii.

"Vreau să câștig meciul cu Gloria. Deși nu jucăm contra unei echipe pu-ternice, nu este bine să ne subesti-măm adversarul și să facem afirmații dinainte. Totuși, cred că vom ieși de pe teren cu o victorie, dar trebuie luat în calcul și faptul că avem destule absențe în lot, Sandu și Sipovici sunt suspendați, iar Buzea, Dobre, Ste-garu și Paraschiv sunt accidentați. Cu toate astea, va fi o bună ocazie pentru a vedea ce îmi pot arăta jucătorii mai puțin folosiți din acest sezon. Voi băga pe teren chiar și juniori, și sper ca aceș-tia să-mi demonstreze că am făcut o alegere bună", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Barbu.

Susținerea pentru antrenorul Farului vine din toate părțile, mai ales din partea președintelui executiv al clubului, Marcel Lică.

"Sunt convins că vom câștiga, diferența de valoare între Farul și Gloria Buzău este considerabilă. Trebuie să începem să urcăm iar în clasament, chiar dacă nu mai avem obiective importante, avem de apărat onoarea noastră. Sper ca jucătorii Farului să-i facă un cadou antrenorului Ion Barbu, printr-o victorie, cu ocazia zilei sale de naștere", a spus pre-ședintele executiv Marcel Lică. 

Comentează știrea

sharky
16 mai 2012
salut

Cu FARUL in suflet, hai baieti cu victoria http://dublazilei.wordpress.com/ inspiratia ta zilnica in pariuri sportive

mr.Anaconda
16 mai 2012
?????

Ar fi bine sa-l mai scoți pe CURCĂ din poartă. Este catastrofal!

un Farist adevarat
16 mai 2012
trateaza cu atentie?...

Daca am ajuns sa ne fie frica de ultima clasata, pe teren propriu, atunci e clar ... nu avem valoare, ceea ce am si demonstrat in ultimele meciuri! Chiajna se bate pentru un loc de Europa League iar noua ne tremura chilotii pe noi ca vine sa ne viziteze Buzaul! Mai mare perdant ca I. Barbu nu se putea gasi ca antrenor! Valoarea unui lot o da si antrenorul, iar noi suntem varza la acest capitol! Hai Farul, dar fara nonvalori!

Dini
16 mai 2012
Mai asta de la 3

De cand este Ion Barbu antrenor intri peste tot si scri de rau despre el ce vrei tu ce te intereseaza pe tine atata Ion Barbu dute la alta echipa si lasa tu Faru pe seama alora care sunt suporteri adevarati dute la ala care te plateste sa scri pe toate siturile de sport numai de rau pe Ion si de Faru zi sa bage banii in cur sa nu te mai puna sa scri la articolele despre Faru. Nenorocitilor care sunteti nu va mai saturati sa faceti rau acestei echipe.

faru
16 mai 2012
faru

ai dreptate.hai faru

Răspuns la: Mai asta de la 3
Adăugat de : Dini, 16 mai 2012
De cand este Ion Barbu antrenor intri peste tot si scri de rau despre el ce vrei tu ce te intereseaza pe tine atata Ion Barbu dute la alta echipa si...
un Farist adevarat
16 mai 2012
sugeti-i-o ca meritati!

Moisti ce sunteti si slugi preaplecate, o sa vedeti cu paluga de barbu cum o sa ajungem in C la anu! Mandriti-va cu asa antrenor ca il meritati ... Hai Farul Constanta! Dar fara loseri!

Dini
16 mai 2012
Daca erai Farist adevarat

Repet daca erai Farist adevarat azi erai acolo in ploaie cu noi asa ca esti egal cu zero mai ales ca ne jignesti mereu deci esti pornit pe Faru asta este clar. Daca ti cu alta echipa te rugam scrie acolo nu aici. HAI FC FARUL CONSTANTA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde