FC Viitorul, noul lider al Ligii l. "Suntem mai puternici decât anul trecut"

185
FC Viitorul, noul lider al Ligii l.

Articole de la același autor

FC Viitorul a devenit noul lider al Ligii l la fotbal, după ce s-a impus, luni seară, în deplasare, pe terenul Concordiei Chiajna, cu scorul de 2-1 (1-0), într-o partidă din etapa a XX-a. Golurile echipei constănțene au fost marcate de Romario Benzar (min. 12) și Florin Purece (min. 70), iar pentru ilfoveni a punctat Marian Cristescu (min. 85). 


Formația antrenată de Gheorghe Hagi a profitat și de pasul greșit făcut de Steaua, care a pierdut disputa cu Astra Giurgiu, scor 0-1 (0-0), și a terminat etapa, pentru prima dată în istorie, pe prima poziție. 


"Sunt bucuros pentru acest rezultat. Obiectivul nostru a fost întotdeauna de a forma jucători, de a construi o echipă competitivă, dar în acest moment trebuie să profităm de momentul nostru. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne bucurăm astăzi, iar de mâine să o luăm de la capăt. Consider că suntem o formație mai puternică decât cea de anul trecut", a declarat Hagi, la conferința de presă de după meci. 


Constănțenii nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a sărbători, deoarece vor juca, mâine, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, în optimile Cupei României. 


Meciul se va dis-puta pe stadionul "Central" din Com-plexul Academiei Hagi din Ovidiu, biletele de intrare putând fi achizițio-nate la următoarele prețuri: Tribuna 0 - 40 de lei, Tribuna l - 30 lei, Tribuna ll - 20 lei și Peluzele l și ll - 10 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6483 secunde