Meciuri de totul sau nimic pentru Steaua și Astra, în grupele Europa League

195
Meciuri de totul  sau nimic pentru Steaua și Astra,  în grupele  Europa League - emotii-1481134121.jpg

Articole de la același autor

Cele două formații românești aflate în grupele Europa League își joacă, astăzi, calificarea în primăvara europeană, având ca adversari echipe de calibru ale Europei.

Prima care intră în focurile luptei este Steaua București. Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf va juca, în deplasare, la Villarreal, de la ora 18, și are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de calificarea în 16-imi. Steliștii se pot califica și în urma unui rezultat de egalitate, dar trebuie să marcheze cel pu-țin două goluri, iar Osmanlispor să se impună în fața elvețienilor de la FC Zurich.

Partida Villarreal - Steaua București va fi transmisă în direct de Pro TV și Dolce Sport 1.

v v v

Cu șanse de calificare intră în scenă și Astra Giurgiu. Campioana în exercițiu a României primește, de la ora 20, vizita Romei, echipă deja calificată și care a venit în România cu numeroase rezerve. Giurgiuvenii se pot califica în 16-imi chiar și în urma unei înfrângeri, dacă principala sa contracandidată, Austria Viena, nu se impune în Cehia, contra celor de la Viktoria Plzen. Partida poate fi urmărită în direct pe Dolce Sport 1. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5206 secunde