Tensiuni la meciul FC Viitorul - CSU Craiova. Punctele rămân pe litoral!

224
Tensiuni la meciul FC Viitorul -  CSU Craiova. Punctele rămân pe litoral! - victorie-1480859321.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a izbutit o victorie extrem de importantă, sâmbătă seara, pe terenul "Central" al Academiei Hagi, în fața celor de la CSU Craiova, scor 2-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XVlll-a a Ligii l la fotbal. 


Golurile marcate de Aurelian Chițu (min. 5) și Robert Hodorogea (min. 36) au urcat formația lui Gheorghe Hagi, în premieră, pe prima poziție a clasamentului, cel puțin pentru o seară. 


Partida a fost una foarte tensionată, ambele formații și-au dorit foarte mult victoria, lucru demonstrat și de numărul mare de faulturi - peste 40! 


La final, Hagi a intervenit să despartă doi jucători, moment în care a fost bruscat de atacantul oltenilor, Rambe. A fost scânteia care a aprins focul: pumni împărțiți, împingeri, meleuri și multe cuvinte obscene. Din tot acest conflict, arbitrul Radu Petrescu i-a eliminat pe Victor Rîmniceanu, de la Viitorul, și pe jucătorul din Insulele Capului Verde, Rambe. 


"Noi suntem mulțumiți, avem trei victorii la rând, dar nu este nimic întâmplător. Vreau să construiesc o mentalitate de învingători, la fiecare meci. Din păcate, s-a întâmplat un lucru urât la sfârșitul meciului. E o lipsă de respect din partea unor jucători. Să vină un jucător la mine, nici nu știu de unde a venit. Jucători de 200 de kilograme… Să se ducă la el acasă, că n-a dat niciun gol până acum! Vin la noi în România să ne bată. Intrase pe teren de zici că nu dormise de trei zile", a declarat Gheorghe Hagi, la sfârșitul partidei. 


În următoarea etapă, FC Viitorul va juca, în deplasare, cu Concordia Chiajna, luni, 12 decembrie, ora 20.30. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde