Liga I la fotbal, play-out

FC Viitorul, trei puncte uriaşe în partida cu Chindia Târgovişte

164
FC Viitorul, trei puncte uriaşe în partida cu Chindia Târgovişte - fcviitorul3-1621168274.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul şi-a continuat şi la Buzău seria rezultatelor favorabile din ultimele etape, impunându-se, cu scorul de 2-0 (0-0), în partida cu liderul din play-out, Chindia Târgovişte, din etapa a opta a acestei faze a Ligii I la fotbal.

Având mare nevoie de puncte, constănţenii au practicat un joc ofensiv, şi-au creat multe ocazii importante, iar după o repriză în care nu s-a marcat, au venit şi golurile, în partea secundă. În minutul 55, Aurelian Chiţu a deschis scorul, după o acțiune spectaculoasă a lui Boboc. Chindia a alergat mult după egalare, Daniel Popa a trimis mingea în bară, dar, până la final, tot Viitorul a mai înscris o dată, prin Jo Santos, în minutul 84.

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru (min. 88, Căbuz), Grădinaru (min. 56, Marquinhos), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc, Ciobanu, Artean, Grameni (min. 56 Matei), Chiţu (min. 85, Ely), Ganea (min. 46, Tsoumou), Jo Santos.

FC Viitorul este neînvinsă de trei etape, în care a obţinut un egal şi două victorii, iar acest succes îi oferă mult mai multă încredere pentru ultima etapă din campionat, miercuri, 19 mai, de la ora 18.30, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, când constănţenii pornesc cu prima şansă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj.

Învinsă (0-1), pe teren propriu, de FC Hermannstadt, Poli Iaşi (20 puncte) este matematic retrogradată, iar alături de moldoveni, în Liga a II-a vor merge direct fie FC Hermannstadt (23 p), fie Astra (24 p). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde