Federația a ridicat sancțiunea de neprogramare a meciului Farul - CF Brăila

1261
Federația a ridicat sancțiunea de neprogramare a meciului Farul - CF Brăila - 4937bbeff23250a49b0dca73300dba7d.jpg
FC Farul a scăpat de neprogramare la partida de pe teren propriu cu CF Brăila, însă meciul din etapa a 22-a a Ligii a II-a, seria întâi, nu se va juca sâmbătă, 16 aprilie, așa cum fusese fixat inițial.
"FC Farul a primit hotărârile de ridicare a sancțiunii privind neprogramarea. Urmare a acestei înștiințări, clubul nostru a trimis o cerere către Camera Națională de Soluționare a Litigiilor și către Departamentul Competiții din cadrul Federației Române de Fotbal, solicitând reprogramarea partidei cu CF Brăila. Cu siguranță, meciul nu va avea loc sâmbătă, 16 aprilie", se menționează într-un comunicat remis, vineri, de FC Farul.
Noua dată de disputare a partidei cu CF Brăila va fi stabilită de Federație, cel mai probabil într-o zi de mijlocul săptămânii. Vineri, fotbaliștii Farului au efectuat un antrenament normal, iar după ce s-a aflat că meciul nu se va juca sâmbătă, "marinarii" au primit liber până luni, 18 aprilie, la ora 16. Partida din etapa a 23-a Dinamo II - FC Farul a fost stabilită a se disputa vineri, 22 aprilie, de la ora 17.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2011
Stire din Sport : Constanța își premiază performerii
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Sport : "Farul trebuia să bată la Galați"
Pagina a fost generata in 0.4333 secunde