Finală constănțeană la Naționalele de judo U13

315
1
Finală constănțeană la Naționalele de judo U13 - finalajudo-1445356329.jpg

Articole de la același autor

Recent, la Drobeta Turnu Severin, s-a organizat Campionatul Național de judo Ne Waza U11, U13 și U15, unde au concurat și sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru". 


Constănțeanca Cristina Roșioru a cucerit titlul de campioană națională, la categoria 52 kg U13, după ce a învins-o în finală pe colega sa Ana Maria Crețu. 


Tot de la LPS Constanța, David Popescu a cucerit bronzul la categoria 42 kg U11, iar pe locul trei s-a mai clasat și Andrei Ene, categoria 50 kg U11. 


Sportivii sunt antrenați de Radu Luca și Cristina Biță, instructor sportiv. O comportare foarte bună a avut și Vladimir Crangă (locul șapte la +66 kg U15). "La sfârșitul acestei săptămâni, vom participa la Cupa Mureșul, la Târgu Mureș. Sperăm să ne întoarcem și de acolo cu medalii. Mulțumim conducerii liceului, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, dar și părinților, pentru sprijinul acordat. De asemenea, am dori să anunțăm că am început selecția pentru grupele de începători, așa că îi așteptăm pe toți cei interesați la sală", a declarat antrenorul Radu Luca.


Comentează știrea

Profesor
21 octombrie 2015
Felicitari

Felicitari acestor micuti judoka! Un sport greu, dar foarte frumos. De la 5 ani , antrenamente zilnice, mai nou chiar 2 pe zi. Dar rezultatele incep sa apara! Felicitari si celor 2 antrenori ! Pacat ca nu sunt sprijiniti suficient in eforturile lor de cei responsabili.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6077 secunde