Finale spectaculoase la ITF WORD TENNIS TOUR J3-BRIGHT TROPHY. Iată care sunt campionii

773

Articole de la același autor

Turneul internaţional ITF WORD TENNIS TOUR J3 – BRIGHT TROPY, care s-a disputat săptămâna trecută la baza sportive Tenis Club Bright din Constanţa, s-a încheiat duminică cu finale care mai de care mai spectaculoase.

Vântul puternic nu i-a împiedicat pe tenismeni să facă spectacol, astfel că meciurile din ultimele acte au fost interesante, iar sportivii au luptat până la final.

Pe tabloul masculin americanul Dali Blanc s-a încoronat campion, în timp ce la fete Sara Bejlek din Cehia a ridicat mult râvnitul trofeu.

Finala feminină de dublu a fost una sută la sută românească, Vanessa Teiuşanu Popa şi Maria Cara Meşter impunându-se în faţa compatrioatelor Briana Szabo şi Ştefania Bojica.

Bulgarii au triumfat în finala de dublu masculin, astfel că Dinko Dinev şi Petr Nesterov i-au învins pe spaniolul Pedro Rodenas şi pe românul Mihai Alin Fătu.

Organizatorii au mulţumit tuturor participanţilor dar şi sponsorilor care au făcut posibil ca acest turneu să se dispute.

Turneul a fost finanţat de Primăria Municipiului Constanţa cu un buget în valoare de 50936 lei, iar ceilalţi sponsori care au ajutat la buna organizare sunt partenerul oficial al Tenis Club Bright, OCH, Dorna, Delta International, Sport Intercom şi Totalmontaj Ploieşti.

Mai multe detalii aflaţi în ediţia de marţi a cotidianului Cuget Liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7606 secunde