Meciuri tari la Tenis Club Bright. Surprize făcute de români la ITF WORLD TENNIS TOUR J3-BRIGHT TROPHY

715

Articole de la același autor

Marţi, 13 octombrie, a fost o zi incredibil de interesantă la Tenis Club Bright, acolo unde în această săptămână se dispută pentru prima dată în Constanţa turneul internaţional de tenis pentru juniori, numit ITF WORLD TENNIS TOUR J3 – BRIGHT TROPHY.

Au avut loc 17 partide din turul 1, iar meciurile au fost extrem de spectaculoase.

Surpriza zilei a produs-o chiar un tenismen constănţean, Alin Fătu, aflat pe locul 775 ITF, care se antrenează la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. Acesta a trecut în trei seturi de favoritul numărul 8 al turneului, bulgarul Dinko Dinev, scor 6-2, 1-6, 6-3.

Favoritul numărul 1 al turneului, americanul Blanch Dali, clasat pe poziţia 30 ITF, a dispus cu scorul de 6-3, 6-0 de Ştefan Andrei. Foarte aproape de victorie a fost şi Dario Alexandru Ciubotaru, din Bucureşti, cel care a pierdut în setul decisiv în faţa favoritului numărul 3, bulgarul Petr Nesterov, scor 5-7, 6-4, 6-1. Tenismenul Darius Florin Pop a părăsit şi el turneul, după ce a fost nevoit să se recunoască învins în meciul cu favoritul numărul 4, sârbul Petar Teodorovic, care s-a impus în două seturi, scor 3-6, 5-7. 

Pe tabloul feminin, Maria Sara Popa din Bucureşti, a reuşit o surpriză senzaţională după ce a trimis-o acasă pe favorita numărul 2, sârboaica Tijana Stretenovic. Românca s-a impus în două seturi identice, scor 6-3, 6-3.
Reamintim că directorul turneului este Dan Cazacu, iar acest proiect este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, suma totală de finanţare fiind 50.936 lei.

Turneul este organizat de Asociaţia Sportivă Tenis Club Bright, unul dintre cele mai titrate cluburi din ţară. Partidele spectaculoase vor continua, iar tenismenii sunt gata să arate un tenis de calitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4885 secunde