Spectacol la Paris. Meciuri tari la Roland Garros

154
Spectacol la Paris. Meciuri tari la Roland Garros - spectacol2-1602092175.jpg

Articole de la același autor

Primele două sferturi de finală de pe tabloul masculin de la Roland Garros au fost extrem de spectaculoase.

Argentinianul Diego Schwartzman a avut o evoluţie încântătoare în faţa austriacului Dominic Thiem şi după un meci care a durat mai mult de cinci ore, s-a impus în trei seturi, scor 7-6, 5-7, 6-7, 7-6, 6-2.

Sud-americanul s-a simţit ca peştele în apă pe zgura de la Paris şi a rezistat mai mult fizic decât a făcut-o oponentul său, lucru care i-a adus în cele din urmă victoria.

Într-un alt sfert de finală, spaniolul Rafael Nadal l-a învins în trei seturi pe italianul Janick Sinner, scor 7-6, 6-4, 6-1, şi s-a calificat în careul de aşi.

„Regele zgurii” a acuzat vremea destul de rece de la Paris şi a declarat la finalul meciului că este foarte periculos să se joace tenis pe o temperatură care cu greu a atins 10 grade Celsius.

Pe tabloul feminin, americanca Danielle Rose Collins a învins-o cu greu pe tunisianca Ons Jabeur în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Surpriza zilei a produs-o argentinianca Nadia Podoroska, cea care a trecut în două seturi de Elina Svitolina (Ucraina), scor 6-2, 6-4.

Coşmarul Simonei Halep, poloneza Iga Swiatek, s-a impus fără drept de apel în partida cu italianca Martina Trevisan cu scorul de 6-3, 6-1.

Au fost meciuri frumoase care au făcut deliciul puţinilor spectatori aflaţi în tribunele arenelor din complexul de la Roland Garros.

Partidele-spectacol continuă, iar întrebarea este cine va ridica marele trofeu, atât la feminin cât şi la masculin.

Novak Djokovic şi „Rafa” Nadal ar putea să îşi dispute supremaţia, în timp ce pe tabloul feminin s-a demonstrat că se poate întâmpla orice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.67 secunde