Fotbal / Academia Națională de Fotbal a publicat broșura educațională pentru sezonul 2021/2022

129
Fotbal / Academia Națională de Fotbal a publicat broșura educațională pentru sezonul 2021/2022 - 1-1634192936.jpg

Articole de la același autor

Broșura educaţională cuprinde cele 29 de cursuri care se vor desfășura până în iunie 2022 sub umbrela Academiei Naționale de Fotbal, descrierea fiecăruia, dar și perioadele în care vor avea loc și modul în care vor fi susținute, informează Federaţia Română de Fotbal.

În primăvară, odată cu lansarea ANF, Federația Română de Fotbal a făcut public planul de a deveni cel mai important furnizor de programe educaționale în sport din România, oferind un model organizațional pentru sportul românesc.

Lansarea broșurii cu titlurile cursurilor organizate de ANF pentru întregul sezon competițional este următorul pas în îndeplinirea acestui obiectiv, după ce primele programe au fost începute încă din vara anului 2021.

Cursurile noastre sunt destinate atât specialiștilor în domeniu (jucători, arbitri, antrenori), cât și publicului larg (tineri pasionați de sport, părinți, copii sau alte persoane pasionate interesate de domeniul fotbalului).

Temele programelor acoperă principalele domenii ale specialiștilor din lumea fotbalistică, de la zona administrativă și tehnică, la cele ale jucătorilor, arbitrilor, și scoutingului. ANF oferă și cursuri acreditate de preparator sportiv, instructor sportiv și Licența UEFA GRASSROOTS (D).

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0674 secunde