Fotbal / CFR Cluj - NK Maribor, în play-off-ul Conference League. „Cred că jocul va aştepta greşeala”

203
Fotbal / CFR Cluj - NK Maribor, în play-off-ul Conference League. „Cred că jocul va aştepta greşeala” - 1-1661413221.jpg

Articole de la același autor

Echipa CFR Cluj o va întâlni pe NK Maribor, într-o partidă programată joi, 25 august, de la ora 20.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, contând pentru manşa secundă a play-off-ului Europa Conference League la fotbal.

„Pentru mine, cel mai important meci este următorul. Este un meci din play-off, ambele echipe vor să ajungă în grupe şi cred că presiunea e mare pe ambele echipe.

Maribor e campioana Sloveniei, orice echipă campioană are mentalitate de învingătoare. Ei trec printr-o perioadă mai slabă, dar, de când a venit noul antrenor, nu au pierdut, au făcut două egaluri, după două meciuri bune. Noul antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun pe apărare şi pe faze fixe.

Va fi un meci de care pe care. Cred că jocul va aştepta greşeala, cine va greşi va ieşi din competiţie. Nicio echipă nu e perfectă în ziua de azi, sper să fim noi ăia mai norocoşi”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu.

În prima manşă, în Slovenia, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5925 secunde