Fotbal / Farul debutează în Superligă contra Craiovei. Hagi nu va putea conta pe 11 jucători!

131
Fotbal / Farul debutează în Superligă contra Craiovei. Hagi nu va putea conta pe 11 jucători! - 1-1658050464.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul Constanţa debutează în sezonul 2022-2023 al Superligii de fotbal cu un meci programat duminică, 17 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în compania celor de la FC U Craiova.

„Suntem în faţa unui nou sezon, un drum lung, unde vor fi lucruri bune şi mai puţin bune şi trebuie să rămânem cu toţii împreună.

Ce s-a întâmplat în vară, au plecat mulţi jucători, a trebuit să facem acest lucru, constănţenii trebuie să ştie că nu e bine, trebuie acum timp să ajungem să avem relaţii de joc, omogenitate.

Sperăm să arătăm bine la primul meci acasă, unicul obiectiv e să câştigăm trei puncte.

Vrem o victorie în faţa unui adversar cu multă omogenitate, jucători cu tehnică, oltenii au mult orgoliu.

Un meci deschis oricărui rezultat, este un început de campionat imprevizibil”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Pentru primul meci din noul sezon, de pe teren propriu cu FC U Craiova, Farul nu va putea conta pe nu mai puțin de 11 jucători!

Astfel, Romario Benzar, Denis Alibec, Tudor Băluță, Jeremy Corinus și Ayrton Mboko nu sunt apți din diverse motive, în timp ce jucătorii de la U19, care au participat la Campionatul European, au revenit la antrenamente numai de câteva zile.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4703 secunde