Fotbal / CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor! Piunik s-a impus la penalty-uri

150
Fotbal / CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor! Piunik s-a impus la penalty-uri - 1-1657779432.jpg

Articole de la același autor

Echipa CFR Cluj a părăsit prematur Liga Campionilor la fotbal. Formaţia antrenată de Dan Petrescu a fost eliminată de Piunik Erevan încă din preliminarii, fiind învinsă, scorul de 4-3 la loviturile de departajare, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, după ce tabela a indicat egalitate atât după cele 90 de minute regulamentare (1-1), cât şi după prelungiri (2-2), în manşa secundă a primului tur preliminar.

După 0-0 în Armenia, CFR a deschis scorul rapid prin Bismarck Adjei-Boateng (min. 6), dar a fost egalată în ultimele minute ale timpului regulamentar, prin Zoran Gajic (min. 89). Claudiu Petrila a adus formaţia din Gruia în avantaj în prelungiri (min. 94), dar acelaşi Gajic (min. 119) a trimis meciul la loviturile de departajare. Petrila şi Camora au ratat şi Piunik s-a calificat în turul secund preliminar.

CFR Cluj va continua în turul al doilea preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni formaţia Inter Club d'Escaldes, din Andorra. CFR va fi gazdă pe 21 iulie, iar returul se va juca pe 28 iulie.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4785 secunde