Farul lansează o platformă prin care fanii pot ajuta financiar clubul

278
1
Farul lansează o platformă prin care fanii pot ajuta financiar clubul - 1-1657539613.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FCV Farul Constanţa a anunţat, luni, 11 iulie, prin intermediul unui comunicat de presă, că, la finalul săptămânii, va fi lansată o platformă Market Place, prin care suporterii pot ajuta financiar echipa.

„Farul MarketPlace.ro este o platformă modernă pe care suporterii constănţeni şi familiile lor o pot folosi pentru a socializa, dar şi pentru a-şi ajuta financiar echipa favorită atunci când îşi fac cumpărăturile. La fiecare tranzacţie făcută pe Farul MarketPlace.ro, 50% din comisionul de vânzare ajunge la echipa dobrogenilor.

Lansarea oficială a platformei are loc duminică, 17 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul Central al Academiwi Hagi, în acelaşi timp cu debutul Farului pe teren propriu, în sezonul 2022-2023 al Superligii, împotriva formaţiei FCU Craiova”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

„Filosofia noastră a fost mereu bazată pe performanţă, pasiune şi personalitate. Vrem să fim cei mai buni, iar pentru a reuşi, trebuie să ne dezvoltăm mereu, pe toate planurile. Farul suntem toţi. Este echipa noastră, a tuturor dobrogenilor, iar prin Farul MarketPlace cu toţii vom ajuta echipa să fie mai puternică şi să dispună de un buget mult mai mare, care să-i asigure performanţa”, a declarat Gheorghe Hagi.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Constantean
11 iulie 2022
Găsesc...

O brânză bună machidonească?

Pagina a fost generata in 0.3477 secunde