Farul a încheiat cu o remiză seria amicalelor de vară: 1-1 cu CSA Steaua

153
Farul a încheiat cu o remiză seria amicalelor de vară: 1-1 cu CSA Steaua - 1-1657440344.jpg

Articole de la același autor

Înaintea debutului sezonului 2022-2023 al Superligii la fotbal, FCV Farul a disputat, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, un ultim meci amical, în compania divizionarei secunde CSA Steaua Bucureşti.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1). Chunchukov a adus Steaua în avantaj, în minutul 22, iar Farul a egalat la scurt timp după pauză, prin Morar (min. 49).

A fost pentru prima oară când „marinarii” au avut parte de o prezentare specială, pe măsura aspiraţiilor celui mai important brand din fotbalul constănţean.

Căpitanul Ionuţ Larie a primit, la începutul meciului, premiul pentru cel mai bun jucător al Farului din ediţia trecută a campionatului, iar lovitura de începere a fost dată de legenda clubului constănţean Ştefan Petcu. În pauza meciului, au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute la numeroasele turnee din ultimul sezon şi juniorii grupelor 2010, 2011, 2012, 2013 şi 2015.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Benzar (min. 46, M. Popescu), Larie (min. 83, Bîrzu), Mladen (min. 61, Boboc), Kiki (min. 61, Borza), Doukoure (min. 46, Artean), Nedelcu, Casap (min. 46, R. Ion), Mazilu (min. 46, Pitu), Morar (min. 61, Cojocaru; min. 83, Mustacă), Torje (min. 61, A. Petre).

„La Constanţa se vorbeşte mult şi se face puţin”

La conferinţa de presă de la finalul partidei, Gheorghe Hagi a făcut din nou un apel către suporteri, agenţi economici şi autorităţi locale, să vină lângă echipă, să o ajute să poate deveni capabilă de a lupta mereu cu marile forţe.

„Fariştii trebuie să susţină această echipă, să umplem stadionul cum se întâmpla în anii '70-'80, pentru a avea un club puternic să ne batem cu cei mai buni. Avem nevoie de buget pentru a fi puternici, iar cine e farist trebuie să fie pentru totdeauna. Vrem să facem un club ca afară, bazat pe suporteri, pentru că un club este pentru suporteri.

Însă, senzaţia este că la Constanţa se vorbeşte mult şi se face puţin, nu se găsesc, din păcate, soluţii, deşi a trecut deja un an.

Am fost forţaţi să vindem jucători pentru a acoperi deficitul de buget. Dacă echipa este într-adevăr iubită de toţi constănţenii, fiecare trebuie să contribuie într-un fel sau altul, lucrurile nu se rezolvă numai dacă e Hagi pe bancă.

Eu vreau să rămân cu 10% din acţiuni, maxim 20%, pentru că mie îmi place să antrenez, nu să stau la birou”, a declarat Hagi.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.869 secunde