Farul îşi testează forţele în amicalul de la Buftea, cu Petrolul Ploieşti

746
Farul îşi testează forţele în amicalul de la Buftea, cu Petrolul Ploieşti - 1-1657010761.jpg
FCV Farul va susţine, miercuri, 6 iulie, cea de-a cincea partidă amicală a verii. După victoria cu FC Braşov, scor 3-1, remizele cu CS Mioveni (0-0) şi Csikszereda Miercurea Ciuc (2-2) şi înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 2-3, „marinarii” îşi vor testa forţele cu nou-promovata Petrolul Ploieşti, meciul fiind programat, de la ora 10.30, la Buftea.

Până la debutul noii stagiuni, Farul va mai susţine un joc amical, cu CSA Steaua Bucureşti (vineri, 8 iulie, de la ora 19.00, în Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu).

XXX

Cei mai mici juniori prezenţi în cantonamentul Farului de la Braşov sunt Andrei Borza (fundaş stânga, născut 2005), Adrian Mazilu (atacant, 2005), Luca Banu (mijlocaş 2005) şi Vlad Răfăilă (portar, 2005).

La primul lor stagiu de pregătire alături de seniori, cei patru au fost printre cei mai buni din lotul de 31 de jucători, încercând să profite la maximum de şansa oferită.

Dacă Andrei Borza a debutat deja în Liga I, Adrian Mazilu a impresionat inclusiv la testele fizice, chiar dacă ritmul şi intensitatea antrenamentelor de la prima echipă sunt mult mai ridicate.

Toţi patru sunt născuţi în oraşul sau judeţul Constanţa şi ştiu deja ce înseamnă Farul pentru Dobrogea.

Născut în 2004, Ianis Malama îi urmează în ierarhia celor mai tineri componenţi ai lotului. Mijlocaşul Academiei Hagi este la al doilea cantonament cu Farul, iar această experienţă l-a ajutat să fie, de asemenea, printre cei mai buni din această perioadă.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0619 secunde