Fotbal / Bursa transferurilor. Petrolul a adus un atacant de la Dinamo, Alceus a semnat cu FC Argeş

219
Fotbal / Bursa transferurilor. Petrolul a adus un atacant de la Dinamo, Alceus a semnat cu FC Argeş - 1-1657006645.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului Petrolul Ploieşti a anunţat să şi-a asigurat serviciile fotbalistului Christian Irobiso, al doilea atacant transferat de la Dinamo Bucureşti, după Mirko Ivanovski.

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul nigerian Christian Irobiso, acesta semnând cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următoarele două stagiuni. Atacantul în vârstă de 29 de ani, născut la Lagos, în Nigeria, vine tot din Liga I, unde a evoluat din vara lui 2021, pentru Gaz Metan Mediaş (23 meciuri/2 goluri marcate) şi apoi la Dinamo Bucureşti (8 meciuri/3 goluri marcate). Bun venit, Christian Irobiso”, au transmis reprezentanţii grupării prahovene.

XXX

Mijlocaşul haitian Bryan Alceus (26 ani) a semnat cu FC Argeş un contract valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

Alceus a evoluat în ediţia precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaş. A îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, a semnat cu FK Zira, formaţie din prima ligă azeră.

Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, C' Chartres, Paris FC şi Bastia-Borgo sunt echipele din Franţa la care Alceus a mai evoluat în carieră.

Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide.

Foto: Facebook / FC Petrolul Ploieşti 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6475 secunde