Fotbal / Prima ediţie a Cupei României în noul format. Penalty-uri indiferent de scorul primului meci, cel puțin!

314
Fotbal / Prima ediţie a Cupei României în noul format. Penalty-uri indiferent de scorul primului meci, cel puțin! - 1-1656927234.jpg

Articole de la același autor

Începând din ediția 2022/23, Cupa României propune un nou format, mai spectaculos și atractiv! Faza regională se joacă pe 6, 9 și 13 iulie!

După disputarea fazei județene din ediția 2022/23, se va intra deja în această lună în faza regională.

Meciurile se vor desfășura în cele 14 grupe planificate cu câte trei echipe fiecare și grupate în şapte regiuni geografice. Ulterior, pe 16 iulie, câștigătoarele celor două grupe din fiecare regiune se vor întâlni în finala regională, informează Federaţia Română de Fotbal.

Regiunea 7

Grupa 1

Victoria Traian (Brăila) - Axiopolis Cernavodă (Constanța), Victoria Gugești (Vrancea) - Victoria Traian, Axiopolis Cernavodă - Victoria Gugești

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din data de 29.06.2022, la finalul fiecărui meci din grupe se vor executa lovituri de departajare, indiferent de scorul final. Excepţie pot face meciul al doilea și al treilea, doar în situaţia în care echipa calificată din grupă în finala regiunii a fost deja stabilită ca urmare a rezultatelor din primele două meciuri, situaţie în care nu va mai fi necesară executarea loviturilor de departajare.

Rezultatul loviturilor de departajare va fi folosit drept criteriu de departajare în cazul în care la finalul meciurilor dintr-o grupă va exista o egalitate perfectă a liniei de clasament între două sau mai multe echipe.

În situaţia în care şi după aplicarea criteriului loviturilor de departajare egalitatea perfectă între cluburi se va păstra în clasament, ca ultim criteriu de departajare se va proceda la tragerea la sorţi a echipei califícate în finala regiunii.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.992 secunde