Fotbal / CFR Cluj susţine returul cu Piunik Erevan, din Liga Campionilor

145
Fotbal / CFR Cluj susţine returul cu Piunik Erevan, din Liga Campionilor - 1-1657697942.jpg

Articole de la același autor

Echipa CFR Cluj întâlneşte, miercuri, 13 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe Piunik Erevan (Armenia), într-o partidă contând pentru manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

„Nu mai există echipe mici sau mari, mai ales în Champions League, se poate întâmpla orice. Adversarii am înţeles că au şi o primă foarte mare, aşa că e normal să fie valorile apropiate la un asemenea meci.

Nu există obiectiv minim pentru noi. De când sunt la CFR am ajuns de trei ori în grupe în cupele europene, acum să vedem dacă reuşesc şi a patra oară.

Echipele din România, nu numai CFR, au nevoie de rezultate bune în cupele europene, pentru că de acolo vin banii cei mai mulţi. Nu suntem un club din Europa de vest să vină cei mai mulţi bani de la televiziuni, abonamente, bilete sau vânzări de jucători. Aici ai nevoie de rezultate ca să ai o linişte financiară. Aşa că acest meci e important din toate punctele de vedere, nu numai financiar, ci şi moral”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Partida tur disputată săptămâna trecută, la Erevan, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6834 secunde