Fotbal / FCSB - Karaganda, în Conference League. „Trebuie să fim foarte atenţi”

153
Fotbal / FCSB - Karaganda, în Conference League. „Trebuie să fim foarte atenţi” - untitled-1626873573.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCSB întâlneşte, joi, 22 iulie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, pe Şahtior Karaganda (Kazahstan), într-o partidă contând pentru prima manşă a turului al doilea preliminar al Conference League la fotbal.

„Urmează un meci extrem de important, iar obiectivul nostru este să ajungem în grupele Conference League. Îmi doresc să intrăm în grupe, dar îmi doresc să şi ieşim din grupe. Este o presiune mare pe noi.

Din punctul meu de vedere, suntem favoriţi. Karaganda este o echipă foarte bine organizată, foarte determinată, dar noi suntem peste ea ca valoare. Oricum ar fi, trebuie să fim conectaţi sută la sută la meci pentru că nu va fi unul uşor.

I-am urmărit pe cei de la Şahtior Karaganda, diferenţa între noi şi ei este într-adevăr mare, dar am văzut şi cum s-a chinuit CFR în primul tur al Champions League. Trebuie să fim foarte atenţi, mai ales pe faza defensivă, să nu le dăm nici o şansă, iar pe faza de atac să fim mult mai lucizi la finalizare. Dacă noi vom fi sută la sută concentraţi la joc, nu vom avea nicio problemă, chiar dacă ei formează o echipa agresivă”, a declarat, miercuri, 21 iulie, într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei FCSB, Dinu Todoran.

Foto: Facebook / FCSB 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5869 secunde