Fotbal / În căutarea viitorilor stranieri! FRF a lansat o platformă de înregistrare pentru juniorii și junioarele din străinătate

102
Fotbal / În căutarea viitorilor stranieri! FRF a lansat o platformă de înregistrare pentru juniorii și junioarele din străinătate - 1-1642603255.jpg
Federația Română de Fotbal le oferă tuturor juniorilor și junioarelor de origine română care evoluează în afara țării posibilitatea înregistrării în baza de date a Departamentului Scouting cu ajutorul unui formular online.

„Acest demers a fost realizat din dorința de a monitoriza atent și de a completa baza de date deja existentă cu tineri fotbaliști de peste hotare care în viitor ar putea reprezenta România la nivel internațional.

Departamentul Scouting va continua să monitorizeze românii din străinătate, iar o parte dintre ei, în baza performanțelor de la echipele lor, ar putea participa la viitoare trialuri sau acțiuni ale echipelor naționale ale României”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

În ultimii ani, FRF a organizat mai multe trialuri în zone ale Europei cu comunități importante de români. În plus, la trialuri și acțiuni de selecție organizate în România au participat și juniori care evoluează în afara țării.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5963 secunde