Fotbal / Președinții FC Farul și FC Viitorul s-au întâlnit să discute despre incidentul de la juniori

337
3

Ca urmare a incidentelor ce au avut loc, week-end-ul trecut, la meciul de Juniori A FC Farul - FC Viitorul, a fost organizată o întâlnire între președinții cluburilor FC Viitorul și FC Farul, Pavel Peniu, respectiv Neculai Tănasă, și comandamentul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", reprezentat de colonelul Mircea Seceleanu.


"În viitor, cele două cluburi vor lua măsuri ca aceste incidente să nu mai existe. Va avea loc o analiză a comportării grupelor de juniori care s-au confruntat în meciul de duminică și cei care vor fi găsiți vinovați vor suporta consecințele regulamentului de ordine interioară al fiecărui club. Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" va acorda tot sprijinul ca asemenea incidente cu deznodământ neprevăzut, ca pătrunderea suporterilor pe teren, să nu mai existe", reiese din comunicatul emis de cele două grupări constănțene.


Comentează știrea

NORMAL
9 aprilie 2013
IAR SI DINOU

Iar suporterii farului sunt oile negre.. ei sunt de vina .. pentru ca niste copii pe care nu ar trebui sa-i intereseze decat antrenamentele , au un comportament neadecvat si se comporta ca niste oameni de ultima speta , jucatorii viitorului fac pe "cocosii" dar bine inteles de vina sunt jucatorii farului si suporterii (acei alcoolisti , golani ,derbedei, huligani sau cum mai sunt ei numiti de asa zisii jurnalisti) , ei sunt de vina , ca in loc sa stea in casa stau in ploaie sa urmareasca meciul unor copii ,pe care nimeni inafara de parinti nu-i motiveaza , nu-i sprijina. Dar dupa spusele unuia dintre jandarmi , un om ce trebuie sa calmeze spiritele " Voi nu aveti 3 lei in buzunar dar faceti pe golanii pe aici , vreti sa va arat eu ce inseamna smecherie?". Sa-mi fie scuzat tupeul, dar cineva si-a depasit atributiile ,mai grav instiga la violenta si inca un lucru... Cine ii da voie unui bugetar ,un om platit din banii contribuabililor ,adica si acestor "derbedei" ,sa jigneasca si sa umileasca niste cetateni? Si jucatorii viitorului bine inteles ca vor fi gasiti nevinovati deoarece vegheaza domnul Hagi! Copiii aia intai ar trebui invatati ce este respectul ,sa fie invatati sa vorbeasca si sa se comporte corespunzator cu postura de "jucator de fotbal in devenire" , toate acestea inainte de a fi invatati sa joace fotbal!

NORMAL
9 aprilie 2013
IAR SI DINOU

Dar nu este nimic , noi ne-am obisnuit cu aceasta situatie ,toata lumea este impotriva farului din diferite interese, oricum nu ve-ti putea niciodata sa ne opriti sa ne sustinem echipa de suflet! In Constanta doar FARUL conteaza! Rusine Jandarmeriei si desi in mod indirect lui Gheorghe Hagi pentru exemplul pe care il da acestor copiii care dupa cum se vede sunt usor de influentat! Numai Bine cu respect , Un Golan!

Ionut
9 aprilie 2013
sanctiuni

Sunt curios ce sanctiuni se vor lua impotriva jucatorilor de la viitorul care au declansat scandalul ... oare se va pune batista pe tambal asa cum s-a pus si dupa ce s-au imbatat in cantonamentul nationalei ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2843 secunde