Fotbal / S-a dat startul pregătirilor pentru EURO U21 din 2023. Oficiali UEFA, în vizită la București și Cluj

117
Fotbal / S-a dat startul pregătirilor pentru EURO U21 din 2023. Oficiali UEFA, în vizită la București și Cluj - clujarena-1631780450.jpg

Articole de la același autor

Cu mai mult de un an și jumătate înainte de start, au început pregătirile pentru Campionatul European U21 - UEFA EURO 2023. Turneul va fi găzduit de România și Georgia în vara anului 2023. Stadioanele care vor găzdui meciuri la EURO 2023 sunt Arena Națională și Steaua în București, Cluj Arena și stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” în Cluj-Napoca, informează Federaţia Română de Fotbal.

În perioada 11 - 14 septembrie, a avut loc prima vizită de lucru din partea UEFA. Această inspecție a urmărit evaluarea stadioanelor, a hotelurilor și a bazelor de antrenament care ar putea fi folosite pentru turneu. Delegații UEFA au urmărit alocarea spațiilor din interiorul arenelor (conform ghidului UEFA), selectarea hotelurilor pentru echipe (trei hoteluri în București și patru în Cluj), arbitri și staff și selectarea bazelor de antrenament.

Concluziile vizitei UEFA au fost foarte bune, nefiind exprimate puncte de îngrijorare majore.

Delegații UEFA au fost însoțiți din partea Federației Române de Fotbal de către echipa de management a EURO 2023, formată la această dată din patru persoane: Alexandru Cândea - Project Leader, Vlad Munteanu - Tournament Director, Paul Zaharia - Venue Operations Manager și Cătălin Gheorghiu - Team Services Manager.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5283 secunde