Fotbal / Selecţionerul Edy Iordănescu: "E nevoie de valoare, dar şi de suflet la echipa naţională"

98
Fotbal / Selecţionerul Edy Iordănescu:

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Edward Iordănescu, a declarat, joi, 24 martie, într-o conferinţă de presă, că este nevoie de valoare şi de suflet în cazul celor care îmbracă tricoul primei reprezentative.

„Este un joc pe care îl aşteptăm cu entuziasm. Ne aşteaptă un meci de dificultate, pentru că avem un adversar care a arătat lucruri foarte bune în ultima perioadă, Grecia e o echipă foarte bine organizată tactic, cu jucători cu calitate. Suntem în gardă din toate punctele de vedere.

În meciul cu Grecia nu poate face abstracţie rezultatul. Nu mă tem de rezultate negative. Dacă aş face asta, aş avea o mare problemă, ştiu că apare critica în astfel de cazuri, m-am învăţat cu ea, o accept, poate fi chiar constructivă.

E nevoie de valoare, dar eu am nevoie şi de suflet la echipa naţională. La echipa naţională va veni cine va pune cu adevărat sufletul pentru a obţine rezultate.

Cred că echipa naţională are potenţial să crească, putem avea alt spirit, altă personalitate”, a declarat tehnicianul român.

România va disputa două meciuri de pregătire, cu Grecia, vineri, 25 martie, de la ora 20.15, pe stadionul „Steaua” din Bucureşti, şi cu Israelul, pe 29 martie, de la ora 20.45, la Netanya.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4958 secunde