Fotbal / Naţionala României, arbitrată de spaniolul Ricardo de Burgos Bengoechea în amicalul cu Grecia

125
Fotbal / Naţionala României, arbitrată de spaniolul Ricardo de Burgos Bengoechea în amicalul cu Grecia - 1-1647955972.jpg

Articole de la același autor

Partida amicală dintre reprezentativele de fotbal ale României şi Greciei, programată vineri, 25 martie, de la ora 20.15, pe stadionul „Steaua” din Bucureşti, va fi arbitrată de spaniolul Ricardo de Burgos Bengoechea, asistat la cele două linii de conaționalii săi Juan Carlos Yuste Jimenez și Iker de Francisco Grijalba, informează Federaţia Română de Fotbal.

În vârstă de 35 de ani, Bengoechea este originar din Bilbao, profesează și ca tehnician dentar și a devenit arbitru FIFA în 2018. A început cariera în arbitraj la nivel de La Liga din 2015, după patru ani de exeperiență în Segunda Division.

În acest sezon de campionat în Spania, Bengoechea a arbitrat recent, pe 13 martie, Barcelona - Osasuna 4-0, printre alte multe partide, precum și meciuri din Cupa Spaniei, preliminariile Ligii Campionilor și ale Conference League.

Luna aceasta, naţionala României va mai susţine încă un meci amical, cu selecţionata Israelului, marți, 29 martie, de la ora 20.45, pe stadionul din Netanya.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Emilio Andreoli / Getty Images 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4878 secunde