Fotbaliștii Farului, înștiințați că își vor primi banii până la meciul cu Dinamo II

3102
Fotbaliștii Farului, înștiințați că își vor primi banii până la meciul cu Dinamo II - ae1d6ddb8d1b188e4a7074c53c9b1590.jpg
Potrivit directorul tehnic al clubului, Dennis Șerban, atmosfera în sânul lotului e una
de așteptare: atât pentru meciul de sâmbătă, cât și pentru drepturile financiare.

Ședința în care urma să se oficializeze amenzile pe care le vor primi "marinarii" în urma seriei negative de rezultate din ultimul timp nu a avut loc ieri, fiind așteptată însă astăzi, când s-a anunțat prezența la club a patronului Farului, Giani Nedelcu.
"Am înțeles că tot lotul va fi amendat, dar nu știu când va fi ședința. Nu s-a pus accent pe acest aspect, întrucât, în ultimele zile, conducătorii clubului s-au ocupat preponderent de problemele contractuale ale unor jucători. Atmosfera în cadrul lotului e una de așteptare. În primul rând, așteptăm meciul de sâmbătă, cu Dinamo II, iar apoi așteptăm ca, în această săptămână, jucătorii să-și primească drepturile financiare. Patronii ne-au promis că, până la meci, vor da banii", a declarat Dennis Șerban.
La antrenamentul de ieri după-amiază, singurul al zilei, au participat 20 de jucători, noutatea fiind stoperul Buzea, care, în ultimul timp, s-a pregătit și a jucat la Farul II. Dennis și antrenorul principal Gică Butoiu intenționează ca, pe acest final de campionat, să aducă și alți jucători de la "satelit".
"E posibil să apară și alte nume în lot. Am rămas mai puțini și ne vom arunca privirea și la Farul II. Decizia de punere pe lista de transferări a celor șase a fost a clubului, nu e responsabilitatea mea. Nu știu dacă e o hotărâre bună ori una rea, problema mea e să antrenez jucătorii. Sper să-i mobilizez la fiecare meci, pentru a încerca să câștigăm tot până la final. Va juca doar cine e conectat la maximum. Vrem să lăsăm o impresie bună, nu să ne facem de râs. Nici nu m-am gândit la așa ceva", a mai spus Dennis.
Pus pe lista de transferări, sârbul Gosic nu a mai fost primit ieri la prima formație, cum se întâmplase vineri. Un alt disponibilizat, Rastovac, încă nu s-a întors din Slovenia, neapărând ieri la echipă nici Bogdan Andone, așteptat la Constanța pentru a se stabili situația sa la Farul.
Pentru meciul cu Dinamo II, Șerban și Butoiu nu vor putea conta pe Soare (accidentat) și Matei (convocat la lotul național de juniori). Gaston a dat asigurări că va putea juca, în vreme ce Mansur (entorsă de gradul II la gleznă) și Ben Teekloh sunt incerți.
Medicul Farului, Cristian Dobre, a declarat că Soare a efectuat ieri un examen medical, urmând a primi astăzi rezultatul. Jucătorul a suferit în meciul cu FC Botoșani o entorsă de gradul II la genunchiul drept, dar este suspect și de ruptură de ligamente încrucișate.
În urma partidei cu botoșănenii, mai are de suferit cineva de la Farul, antrenorul de portari Valentin Covaciu, care a primit trei etape de suspendare și a fost amendat cu 5.000 de lei, în urma unei eliminări și a altercației pe care a avut-o în timpul meciului cu mijlocașul oaspeților, Marius Șuleap.
Altfel, în urma cererii clubului constănțean, partida din etapa a 27-a a Ligii a III-a, seria secundă, Farul II - CS Viscofil, care trebuia să se joace vineri, 30 aprilie, la ora 17, a fost reprogramată marți, 25 mai, la ora 18.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Aprilie 2010
Stire din Sport : "Cutremur" la FC Farul
Joi, 22 Aprilie 2010
Stire din Sport : "Ori nu putem, ori nu vrem"
Pagina a fost generata in 0.5999 secunde