Fotbaliștii Viitorului, titulari în loturile naționale de tineret

135
Fotbaliștii Viitorului, titulari în loturile naționale de tineret - fotbalistii-1476283481.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională U19 a României a încheiat grupa preliminară de calificare la Turul de Elită cu o victorie, scor 6-0 (3-0), împotriva celor din San Marino. 


Două dintre golurile tri-colorilor au fost marcate de jucătorul Viitorului, Florinel Coman, iar un alt fost jucător al constăn-țenilor, Ianis Hagi, a reali-zat hattrick-ul. 


În acest meci, au evoluat și alți jucători ai Viitorului: Szabolcs Kilyen, Andrei Ciobanu, Tiberiu Căpușă și Robert Grecu. 


România a terminat grupa pe locul trei, ratând calificarea în Turul de Elită. 


Nici reprezentativa U21 a României nu s-a descurcat mai bine. Aceasta a fost învinsă de Bulgaria, scor 0-2, și a terminat grupa de calificare pe locul trei. 


În acest meci, selecționerul Cristian Dulca a folosit și trei jucători de la FC Viitorul: Robert Hodorogea, Dragoș Nedelcu și Bogdan Țîru - căpitan. 


Academia Hagi U17 a înregistrat o înfrângere în a doua partidă din cadrul turneului internațional Future Talents Cup U17, ce are loc, în această săptămână, la Budapesta (Ungaria). Formația antrenată de Constantin Fălina a cedat, scor 1-2 (1-1), în fața sârbilor de la Partizan Belgrad. Golul constănțenilor a fost marcat de Alexandru Pop, în minutul 12. Pentru Academia Hagi U17, au evoluat: Micu, Săbăngeanu, Leca, Vlad, Ghiță - Călin, Gherghiceanu (min. 56, Grosu), Tucaliuc, Oană (min. 61, Bandula), Halep (min. 43, Girsik), Pop (min. 36, Matiș). 


Ultima partidă a grupei pentru Academia Hagi va avea loc, astăzi, de la ora 15, împotriva echipei Ferencvaros Budapesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4035 secunde