FRF, prima reacție despre venirea lui Gică Hagi la NAȚIONALĂ

477
FRF, prima reacție despre venirea lui Gică Hagi la NAȚIONALĂ - hagi1341502499-1541591034.jpg

Articole recomandate

FRF a reacționat după ce GSP a scris că Răzvan Burleanu plănuiește să-l pună pe Gică Hagi la echipa națională în locul actualului selecționer, Cosmin Contra, după meciurile din Liga Națiunilor.

FRF a remis un comunicat în care neagă informațiile GSP.

"Referitor la articolul apărut în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de miercuri, 7 noiembrie, și pe site-ul www.gsp.ro, cu titlul "După Contra vine Hagi", pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastră, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări, pe care dorim să le publicați în regim de drept la replică:

Conducerea Federației Române de Fotbal nu a luat niciodată în considerare înlocuirea lui Cosmin Contra din funcția de selecționer al echipei naționale a României. Acesta are un contract ferm cu FRF, semnat în toamna anului trecut, iar obiectivul este calificarea la turneul final al Campionatului European din 2020.

Federația Română de Fotbal apreciază proiectul domnului Gheorghe Hagi de la FC Viitorul pentru promovarea tinerilor, unul sănătos și propice dezvoltării fotbalului românesc.

În același timp, conducerea FRF are deplină încredere în munca depusă de Cosmin Contra și staff-ul său, subliniind faptul că de la venirea acestora pe banca tehnică a echipei naționale, tricolorii au o singură înfrângere, din 12 partide disputate, și aceea într-un joc amical. În concluzie, este exclusă întreruperea colaborării dintre Federația Română de Fotbal și domnul Cosmin Contra, una cu rezultate bune, obiectivul comun fiind acela al calificării echipei naționale la EURO 2020", este poziția FRF.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.157 secunde