Frontiera Tomis și-a adjudecat Cupa României la oină

153

Articole de la același autor

Vineri și sâmbătă, pe stadionul "Constructorul Cleopatra" din complexul "Badea Cârțan", s-au disputat întrecerile Cupei României la oină, competiție la care au participat nouă echipe din țară, împărțite în două grupe.
 
Echipa constănțeană ACS Frontiera Tomis a încheiat grupa B pe primul loc, după care a dispus în semifinală de CS Biruința Gherăești (25-8). Finala s-a disputat între formația constănțeană și ACS Straja București, care învinsese în semifinală pe CS Brigada Gherăești 


(20-12). Constănțenii au câștigat finala, scor 19-10, și astfel au devenit pentru a doua oară consecutiv câștigătorii Cupei României.
În finala mică, CS Biruința Gherăești a învins pe CS Brigada Gherăești, scor 21-14. 


Duminică, spectacolul a continuat pe plaja "Cazino" din Mamaia, unde s-a desfășurat Campionatul Național de oină pe plajă pentru seniori. 


Câștigătoarea titlului național a fost ACS Straja București. Pe locul doi s-a clasat CS Brigada Gherăești, iar ACS Frontiera Tomis a ocupat locul al treilea. 


"Aceste două competiții s-au bucurat de un mare succes aici, la Constanța. Față de anul trecut, numărul echipelor par-ticipante a crescut, dar și nivelul de joc al participanților. Turiștii și constănțenii s-au putut bucura de spectacolul de oină de pe plaja «Cazino». Cupa României și Cam-pionatul Național de oină pe plajă seniori au fost abia începutul, căci vom mai avea o serie de evenimente în Constanța", a declarat președintele Federației Române de Oină, Nicolae Dobre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4869 secunde